Jídelní lístek || Čtvrtek 11. 08. 2022
Úvod
Výroba a rozvoz jídel
Výroba knedlíků
Zajištění akcí
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Prostory
Kontakty

Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.

Jídelníček platný od 22.08.2022 do 26.08.2022

Pondělí
  Polévka:   Z vaječné jíšky
  Hlavní jídlo: 1 Vepřové maso s česnekem a tymiánem, těstoviny
    2 Kuřecí játra po čínsku, dušená rýže
    3 Makarská pochoutka (hlávkový salát, špagety, šunka, rajče, česnek, majonéza), pečivo
Úterý
  Polévka:   Francouzská
  Hlavní jídlo: 1 Uzené maso, křenová omáčka, houskové knedlíky
    2 Zeleninové lečo, opečená klobása, chléb
    3 Rajčatovo-sýrový salát (rajče, eidam, vejce, bazalka, jogurt), pečivo
Středa
  Polévka:   Z míchaných luštěnin
  Hlavní jídlo: 1 Pštrosí vejce, vařené brambory, salát
    2 Maďarský perkelt, těstoviny
    3 Červený salát (červená řepa, jablko, niva, česnek, jogurt), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Rajská s těstovinovou rýží
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí steak na zbojnický způsob (slanina, česnek, hořčice), dušená rýže
    2 Dušená mrkev, vařené vejce 2 ks, vařené brambory
    3 Pařížský salát (salám, hrášek, sterilovaná okurka, cibule, majonéza, hořčice), pečivo
Pátek
  Polévka:   Krkonošská cibulačka (cibule, zelenina, brambory, houby, vejce)
  Hlavní jídlo: 1 Hovězí guláš, houskové knedlíky
    2 Rybí filé kořeněné a zapečené se sýrem, bramborové kaše, kompot
    3 Žemlovka s ovocem a tvarohem, džusík, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Sezamová bageta s vepřovým masem, dresing, zelenina
    6 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
    7 Smažený vepřový řízek (150 g), chléb, sterilovaná okurka

....................................................................................

Jídelníček platný od 15.08.2022 do 19.08.2022

Pondělí
  Polévka:   Hráškový krém
  Hlavní jídlo: 1 Frankfurtská vepřová pečeně, těstoviny
    2 Drůbeží rizoto, sterilovaná okurka
    3 Těstovinový salát (sýr, šunka, kapie, rajče, kukuřice, majonéza), pečivo
Úterý
  Polévka:   Pekingská
  Hlavní jídlo: 1 Vepřový plátek, teplá zelenina na másle, vařené brambory
    2 Čočka na kyselo, opečená klobása, sterilovaná okurka, chléb
    3 Zeleninový salát s nivou (ledový salát, okurka, rajče, paprika, niva), pečivo
Středa
  Polévka:   Slepičí s těstovinou
  Hlavní jídlo: 1 Vepřo-knedlo-zelo
    2 Přírodní vepřový plátek, dušená rýže
    3 Vlašský salát (brambory, salám, sterilovaná okurka, hrášek, majonéza, hořčice), pečivo
Čtvrtek
  Polévka:   Bramborová s houbami
  Hlavní jídlo: 1 Kuřecí stehno Montevideo, vařené brambory
    2 Hovězí kostky s hlívou ústřičnou, těstoviny
    3 Šopský salát, pečivo
Pátek
  Polévka:   Uzená s kroupami
  Hlavní jídlo: 1 Slezský závitek (lkyselé zelí, klobása, vepřová krkovice), bramborové knedlíky
    2 Fazolky na smetaně, vařené vejce 2 ks, vařené brambory
    3 Kynutý koláč s ovocem a drobenkou, džusík, pečivo

 
Denní nabídka:  
    4  
    5 Zeleninová mísa s mozzarellou, pečivo
    6 Smažené rybí filé, vařené brambory, tatarská omáčka
    7 Smažený kuřecí řízek (150 g), sterilovaná okurka, chléb
(c) itx.cz 2006 - 2022 | Všechna práva vyhrazena