Prostory |
Kontakty |
Chcete dostávat jídelníček do vaší emailové schránky?
Zadejte svůj email:
|
|
Jídelní lístek společnosti PLONK GASTRO s.r.o.
Jídelníček platný od 27.01.2025 do 31.01.2025
Pondělí |
|
Polévka: |
|
Vločková se zeleninou |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Debrecínská vepřová pečeně, těstoviny |
|
|
2 |
Drůbeží rizoto, sýr, sterilovaná okurka |
|
|
3 |
Pražský celerový salát (salám, majonéza, celer, cibule, jogurt, worchester), pečivo |
Úterý |
|
Polévka: |
|
Koprová s bramborem |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Kuřecí plátek s broskví a sýrem, vařené brambory |
|
|
2 |
Kovbojské fazole (bílé fazole, kečup, slanina, česnek), opečená klobása, chléb |
|
|
3 |
Mrkvový salát s ovocem a smetanou, pečivo |
Středa |
|
Polévka: |
|
Hovězí s písmenkami |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Masové kuličky, rajská omáčka, houskové knedlíky |
|
|
2 |
Smažené rybí filé, bramborová kaše, salát |
|
|
3 |
Krabí salát (krabí tyčinky, jablko, pórek, majonéza), pečivo |
Čtvrtek |
|
Polévka: |
|
Hrachová s cibulkou |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Maďarský perkelt, těstoviny |
|
|
2 |
Furmanské halušky (brynza, tavený sýr, špek, klobása) |
|
|
3 |
Listový salát s cherry rajčátky a grilovaným lososem, pečivo |
Pátek |
|
Polévka: |
|
Ruský boršč |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Vepřový závitek (párek, sterilovaná okurka, špek, vejce), dušená rýže |
|
|
2 |
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka |
|
|
3 |
Krémka s pudinkovou náplní (4 ks), džusík, pečivo |
|
Denní nabídka: |
|
|
|
4 |
Bageta se sýrovou variací, dresing |
|
|
5 |
Smažený vepřový řízek (150 g), sterilovaná okurka, chléb |
|
|
6 |
|
|
|
7 |
|
.................................................................................... Jídelníček platný od 20.01.2025 do 24.01.2025
Pondělí |
|
Polévka: |
|
Brokolicová se smetanou |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Znojemský kotlet, dušená rýže |
|
|
2 |
Veronské tagliatele s kuřecím masem, smetanou, žampióny |
|
|
3 |
Vajíčkový salát (vejce, brambory, hořčice, majonéza, cibule), pečivo |
Úterý |
|
Polévka: |
|
Slepičí s těstovinou |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Farmářský hovězí guláš (uzená paprika), houskové knedlíky |
|
|
2 |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
|
|
3 |
Sýrový salát (eidam, šunka, vejce, ledový salát), pečivo |
Středa |
|
Polévka: |
|
Šarišská (fazole, kroupy, uzenina, kořenová zelenina) |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Kuřecí stehno obalené a zapečené, bramborová kaše, kompot |
|
|
2 |
Vepřové kostky s hlívou ústřičnou, těstoviny |
|
|
3 |
Řecký salát s olivami, pečivo |
Čtvrtek |
|
Polévka: |
|
Bramborová na kyselo |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Vepřový plátek po valašsku, dušená rýže |
|
|
2 |
Smažený gothaj, těstovinový salát |
|
|
3 |
Barevný zeleninový salát s kuřecím popcornem, dresing, pečivo |
Pátek |
|
Polévka: |
|
Cibulová s mletým masem |
|
Hlavní jídlo: |
1 |
Jitrnicový prejt, kyselé zelí, vařené brambory |
|
|
2 |
Uzené maso, švestková omáčka, bramborové knedlíky |
|
|
3 |
Buchtičky s krémem, džusík, pečivo |
|
Denní nabídka: |
|
|
|
4 |
Tortila s kuřecím masem |
|
|
5 |
Smažený kuřecí řízek (150 g), sterilovaná okurka, chléb |
|
|
6 |
|
|
|
7 |
|
|